1xBet Portugalia

Nga një numër i madh i librashitësve, lojtarët modernë zgjedhin 1xbet. Le të shohim më nga afër atë që tërheq përdoruesit në zyrën e libralidhësve:

 • Bastet e disponueshme për sportet popullore;
 • Promovime dhe shpërblime të rregullta;
 • Mundësia për të depozituar dhe tërhequr para duke përdorur metoda të ndryshme (karta pagese, kuletat elektronike, operatorët celularë, sistemet e pagesave);
 • Regjistrim i shpejtë;
 • Ndërfaqja miqësore për përdoruesit e faqes zyrtare të internetit, shumëgjuhësia juaj;
 • Një gamë e gjerë.

Kompania u garanton klientëve të saj sigurinë e të dhënave personale, që përdoruesi e siguron kur lidhet marrëveshja. Palët e treta nuk janë në gjendje të zbulojnë informacionin personal të lojtarit, për të kryer veprime të paligjshme. Hyrja në të dhënat e klientit është e kufizuar. Kompania garanton të mos zbulojë të dhënat e individëve.

Zyra e libralidhësve vepron brenda kornizës ligjore. Njerëzit nën 18 vitet janë të ndaluara të luajnë. Të drejtat e kompanisë dhe klientëve përcaktohen në “Kushtet e përgjithshme”. Rrjedhimisht, një klient është pronari i plotë i fondeve në llogarinë tuaj. Në rast të humbjes, lojtari nuk mund të bëjë ankesa te agjenti i basteve.

Në mënyrë që të parandalohen veprimet mashtruese, Agjenti i basteve 1xbet kontrollon periodikisht për të konfirmuar identitetin e bastësit, vërtetësinë e informacionit të dhënë nga ai gjatë regjistrimit. Nëse një individ ka dhënë informacion të pasaktë, mund t'ju refuzohet një shpërblim parash. Nëse një person është i mitur, llogaria juaj është bllokuar, transaksionet monetare konsiderohen të pavlefshme, bastet anulohen.

Në rast të shkeljes së sigurisë, lojtari duhet të njoftojë kompaninë, tregojnë prova të hyrjes së paautorizuar.

1Licenca e xbet

Agjenti i bastit 1xbet është i licencuar nga Curaçao. Aktiviteti kryesor i kompanisë është bastet në internet. Lojtarët nga vende të ndryshme mund të regjistrohen në sit dhe të fitojnë para. Në Portugali, agjenti i basteve është nën një ndalim. Vendi ka ligje mbi aktivitetet e lojërave të fatit, dhe basteve u kërkohet të marrin një licencë të veçantë. 1xbet nuk ka një leje të tillë, kështu që i nënshtrohet bllokimit të rregullt nga autoritetet, Ofruesit.

Përmbledhje e faqes zyrtare të kompanisë së basteve 1xbet

Libraritë 1xbet ka një faqe interneti moderne dhe funksionale. Të gjitha pjesët kryesore janë të vendosura në panelin e sipërm, më poshtë ka pista me ngjarje të rëndësishme, në qendër mund të shihni vijën e basteve, me ndarës ndihmës në anët.

Lojtarët mund të përdorin funksionalitetin e faqes në gjuhën e tyre amtare, meqenëse burimi është shumëgjuhësh. Për më tepër, programuesit menduan për një version celular të faqes me një lundrim të thjeshtë dhe të përshtatshëm.

Për të gjetur një përgjigje në pyetjen tuaj, lojtarët mund gjithmonë, në seksionin “Rregullat”. Këtu mund të merrni informacione rreth:

 • Rregullat e basteve;
 • Llojet e basteve;
 • Hapja e llogarisë;
 • Depozitimi dhe tërheqja e fondeve;
 • Veprimet e BK në rast mashtrimi nga klientët;
 • Veprimet e paligjshme në faqen e internetit;
 • Procedurat e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve;
 • Politika e privatësisë;
 • Kushtet e rimbursimit;
 • Njoftimet e rrezikut.

Nese ju deshironi, përdoruesi gjithmonë mund të kalojë në versionin celular dhe ta përdorë atë në një PC, duke klikuar në seksionin me të njëjtin emër në fund të faqes kryesore.

Regjistrimi

Të regjistroheni në faqen zyrtare të kompanisë së basteve 1xbet, është e nevojshme të klikoni në ikonë “Regjistrimi” në këndin e sipërm të djathtë. Pas kësaj, përdoruesi duhet të zgjedhë metodën e regjistrimit nga ato që janë në dispozicion:

 • Në 1 kliko;
 • Telefon;
 • Mediat sociale;
 • Nga kutia e postës elektronike.
 • Mënyra më e lehtë dhe më e përshtatshme për t'u regjistruar – në 1 kliko. Përdoruesit do t'i kërkohet të specifikojë vendin, njësia valutore. Nese ju deshironi, mund të shtoni një kod promovues, dhe pastaj kliko në “Regjistrimi”.

Gjithashtu nuk ka asgjë të komplikuar në lidhje me regjistrimin me numrin e telefonit. Një person kryen të njëjtat veprime si në rastin e parë, thjesht tregoni numrin e telefonit. Zgjedhja e rrjetit social më të përshtatshëm dhe specifikimi i njësisë së monedhës, mund të regjistrohen përmes Odnoklassniki, VKontakte.

Kryerja e veprimeve të thjeshta gjithashtu kërkon regjistrim me email. Me sa duket, përdoruesi do të duhet të specifikojë më shumë informacion, gjë që do t'ju lirojë më vonë nga plotësimi i fushave në dollapin personal. Lojtari duhet të specifikojë vendin e banimit, njësia valutore, Numri i telefonit, adresa e kutisë postare, fjalëkalimin, Kod promovues.
Pasi sistemi gjeneron një hyrje dhe fjalëkalim, përdoruesi ka nevojë t’i shkruajë diku në mënyrë që të mos i harrojë më vonë.

Për të shmangur problemet me depozitimin dhe tërheqjen e fondeve, është më mirë që përdoruesi të sigurojë informacionin më të plotë për veten kur regjistrohet. Nëse libralidhësi ka ndonjë pyetje, mund të kërkojë që lojtari të konfirmojë identitetin e dokumentit.

Për të bërë ndonjë ndryshim në të dhëna, është e nevojshme të zgjidhni seksionin “cilësimet” në dollapin tuaj personal.

Filloni seancën

Pas regjistrimit, përdoruesi mund të përdorë funksionalitetin e kabinetit personal:

 • Menaxho llogaritë e tua;
 • Merrni informacion të detajuar në lidhje me transaksionet;
 • Konfiguroni parametrat e llogarisë.

Menuja personale e kabinetit përfshin disa seksione që shfaqen kur lëvizni kursorin mbi të.

Si “cilësimet” përmbajnë të dhënat personale të lojtarit. Fjalëkalimi gjithashtu mund të ndryshohet këtu. Çdo ndryshim i bërë në “Përkufizimet” duhet të mbahen.

Ekziston një seksion “Mbeshtetje teknike” në zyrën personale. Duke klikuar në butonin special, përdoruesi hyn në dhomën e bisedave. Këtu mund t'i bëni një pyetje një eksperti dhe të merrni një përgjigje shpejt.

Depozitë parash

Për të filluar të luajë dhe bast, duhet të financoni llogarinë tuaj. Mund të bëhet përmes sistemeve të pagesave. 1xbet bashkëpunon me institucionet financiare (mund të rivendosë llogarinë duke përdorur karta bankare), operatorët celularë. Alsoshtë gjithashtu e mundur të rimbushni llogarinë duke transferuar shumën e kërkuar nga një portofol elektronik.

Bookmaker nuk pranon fonde të palëve të treta. Pagesat në para nuk do të bëhen. Nëse libralidhësi është i bindur se depozitimi është bërë me mjete mashtruese, kanë të drejtë të anulojnë pagesa dhe të bllokojnë llogarinë e përdoruesit.
Nëse një lojtar kërkon rimbursim, komisionet dhe shpenzimet paguhen nga vetë lojtari.

Tërheqja e parave të gatshme

Tërheqja e fondeve kryhet duke përdorur të njëjtat metoda si depozitimi. Për të bërë një transaksion, është e nevojshme të futeni në dollapin tuaj personal, klikoni butonin “Ngritja”, shkruani shumën e kërkuar dhe zgjidhni mënyrën e tërheqjes.

Kërkesa për tërheqje do të përpunohet nga kompania e basteve nëse bëhen pagesa., që janë marrë në llogari, janë verifikuar dhe nuk janë anuluar. Në mënyrë që të mos refuzohet, bastësi duhet t'i kushtojë vëmendje pikave të mëposhtme:

 • Plotësisht plotësoni profilin;
 • Specifikoni një kuti postare, nëse regjistrimi është bërë në 1 kliko.

Kur tërheq para, klientët e libralidhësve duhet të marrin parasysh edhe vonesat e mundshme, të cilat mund të shoqërohen me dështime në punën e bankës, sistemin e pagesave.

Ju mund të tërhiqni fonde vetëm në një llogari ose kartë të regjistruar në emrin tuaj. Nëse konfirmohen parregullsitë, fitimet do të konfiskohen.

Përmbledhje dhe vlerësim i përgjithshëm

Zyra e libralidhësve është e pëlqyer nga lojtarët. Në sit nuk mund të vendosni bast, por gjithashtu duke u bërë pjesëmarrës në lojërat e kazinosë, zgjidhni folenë më të rëndësishme për ju. Faqja mbështet shumë gjuhë dhe lojtari mund të zgjedhë sistemin më të përshtatshëm të pagesave. Shërbim tërheqës dhe mbështetës 24 orë në ditë. Operatorët mund të kontaktohen në çdo kohë dhe të zgjidhin një situatë të diskutueshme. Të ardhurit mirëpresin bonuse. Bllokatori i kënaq lojtarët me promovime të reja, lotari.

0 0 votoj
Vlerësimi i artikullit
Regjistrohu
Njoftoj për
mysafir
0 Komente
Reagimet inline
Shikoni të gjitha komentet
Lajme